Koulutukset & Tukkumyynti

Odysseyn tukkumyynti

Nyt voit tilata tuotteet osoitteesta www.odyssey.suomalainenverkkokauppa.fi

 

Personal Training

Uskomme henkilökohtaisen opetuksen tehokkuuteen ja siksi olemme valinneet Personal Training metodin pääsääntöiseksi menetelmäksi rakennekynsikoulutuksissamme. Käytännössä toimintamallimme on tämä:

Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen lumottukauneus (a) gmail.com  Kerro yhteystietosi, toiveesi koulutusaiheesta, koulutustaustasi ja asuinalueesi.

Koulutuspäivä:

Voimme keskustella sinun tarpeesi ja toiveesi ja sopia koulutuspäivän. Koulutuspäivän hinta on 250€ + alv 24%. Mikäli sinulla on tuotetarpeita, ohjaamme sinut haluamallesi maahantuojalle tai voit hankkia meiltä Odysseyn tuotteita. Koulutuksessa voit käyttää meidän tuotteitamme, eli sinun ei tarvitse tehdä koulutuspäiviä varten minkäänlaisia hankintoja.

Mikäli tämä yksi päivä riittää sinulle, olemme yhteydessä palautelomakkeen merkeissä ja tottakai automaattisesti pääset koulutusosion postituslistalle, jotta saat ajankohtaista informaatiota uusista tekniikoistamme. Mikäli haluat olla jatkossa kouluttajaasi säännöllisesti yhteydessä ja saada meiltä säännöllistä neuvontaa On-linena, se on mahdollista. Kysy lisää tästä vaihtoehdosta. Kouluttajiemme online-mahdollisuudet vaihtelevat.

Voit hankkia lisää yksittäisiä koulutuspäiviä niin halutessasi, juuri sinun toiveittesi ja tarpeittesi mukaan!

Opetuksesta

Otamme koulutuspäivään max 3 henkeä samaan aikaan. Kolmen hengen ryhmässä Personal Training on helppoa toteuttaa, sillä näin kouluttajalla on aikaa jokaisen henkilökohtaiseen ohjaamiseen. Pystymme myös ottamaan huomioon haluamasi tavan kohdata sinut harjoittelun aikana. Jotkut pitävät tiiviistä face2face työskentelystä kouluttajan kanssa, toiset taas haluavat suorittaa harjoitteet omassa rauhassa keskittyen. Suosittelemme face2face-metodia, sillä se on kaikkein tehokkain ja palkitsevin.

Lisätietoa sivuilta foryou.fi/koulutukset