Koulutukset & Tukkumyynti

Odysseyn tukkumyynti

Nyt voit tilata tuotteet osoitteesta www.odyssey.suomalainenverkkokauppa.fi

 

Personal Training

Uskon henkilökohtaisen opetuksen tehokkuuteen ja siksi olen valinnut Personal Training metodin pääsääntöiseksi menetelmäksi rakennekynsikoulutuksissa. Käytännössä toimintamallini on tämä:

Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen lumottukauneus (a) gmail.com  Kerro yhteystietosi, toiveesi koulutusaiheesta ja koulutustaustasi.

Koulutuspäivä:

Voimme keskustella sinun tarpeesi ja toiveesi ja sopia koulutuspäivän. Koulutuspäivän hinta on 250€ + alv 24%/pvä. Mikäli sinulla on tuotetarpeita, ohjaan sinua Odysseyn tuotteiden kanssa ja voit hankkia meiltä Odysseyn tuotteita. Koulutuksessa voit käyttää meidän tuotteitamme, eli sinun ei tarvitse tehdä koulutuspäiviä varten minkäänlaisia hankintoja.

Voit valita koulutuspäivien määrän sinun tarpeidesi mukaan. Parasta opiskelijalle on käydä säännöllisesti kouluttautumassa, jotta saadaan aikaan jatkuvaa kehitystä.

Voit hankkia lisää yksittäisiä koulutuspäiviä niin halutessasi, juuri sinun toiveidesi ja tarpeittesi mukaan!

Opetuksesta

Otan koulutuspäivään max 2 henkeä samaan aikaan. Kahden hengen ryhmässä Personal Training on helppoa toteuttaa, sillä näin minulla on aikaa jokaisen henkilökohtaiseen ohjaamiseen. Pystyn myös ottamaan huomioon haluamasi tavan kohdata sinut harjoittelun aikana. Jotkut pitävät tiiviistä face2face työskentelystä kouluttajan kanssa, toiset taas haluavat suorittaa harjoitteet omassa rauhassa keskittyen. Suosittelemme face2face-metodia, sillä se on kaikkein tehokkain ja palkitsevin.